Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με παρουσία κοινού και πάλι τα The Game Awards 2022

*
Για πρώτη φορά από το 2019, τα The Game Awards 2022 θα πραγματοποιηθούν με την παρουσία κοινού, όπως δήλωσε οι παρουσιαστής, Geoff Keighley. Στα δύο τελευταία The Game Awards υπήρξε ελάχιστη ως καθόλου επαφή ανάμεσα σε διοργανωτές και προσκεκλημένους, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Τα The Game Awards 2020 ήταν πλήρως ψηφιακά. Ο Keighley παρουσίαζε τα παιχνίδια και τα βραβεία από το Los Angeles, ενώ οι μουσικοί βρίσκονταν σε Λονδίνο και Τόκιο. Το επόμενο έτος η διοργάνωση επέστρεψε στο Microsoft Theater, με περιορισμένο κοινό και preshow που φιλοξένησε η Sydnee Goodman. Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν. Από την 1η Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαρία να προμηθευτείτε μια πρόσκληση και τα The Game Awards 2022 θα πραγματοποιηθούν στις 8 Δεκεμβρίου, ξανά στο Microsoft Theater, με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*